Om oss

ONTECH DATA i Drammen, dataverksted, pchjelp og dataservice i 31 år!

ONTECH DATA - Pc verkstedet i Drammen i 31 år.

ONTECH DATA i Drammen utfører pchjelp, dataservice og IT support i Drammen, Mjøndalen, Lier, Svelvik, Sande, Hokksund, Modum, Buskerud, Vestfold, Asker og Bærum. Eget pcverksted i 31 år.

Ontech Data har fått høyeste poeng for kredittverdighet av kredittanalyseselskapet Lindorff Decision og Experian år etter år. En trygghet for våre kunder og samarbeidspartnere.
ONTECH Data (Ontech AS) er registrert forhandler for bærbare og stasjonære datamaskiner fra HP, Lenovo og Acer og en rekke andre merkevarer. ONTECH Data tilbyr pc og nettverks-service, nysalg, vedlikehold, oppgradering og drift av pc-nettverk samt dataredning og data-rekonstruksjon. Vi foretar service, reparasjoner og oppgradering av alle typer datamaskiner ved vårt dataverksted eller ute hos kunden.

Vårt firma ble opprettet i 1990 som et personlig firma og omgjort til aksjeselskap i 1994. Ontech Data (Ontech AS) eies og drives av daglig leder Øyvind Nilsen som er utdannet ingeniør innen elektronikk og har 38 års erfaring innen service på elektronikk og dataprodukter.

I tillegg til salg av merkevarer innen datamaskiner og utstyr utfører ONTECH Data også service, reparasjon og vedlikehold av de fleste typer datautstyr på markedet både ved vårt eget pcverksted og ute hos kunde.
ONTECH Data er servicepartner for IBAS Kroll Ontrack, nordens ledende tjenesteleverandør av datarekonstruksjon, datasletting og dataetterforskning.

Ontech Data er også Acer Silver Synergi Partner, Lenovo Partner og HP Business Partner. Vi selger datamaskiner fra noen av de største pc-produsentene i verden: HP, Lenovo og Acer.

Du kan kontakte oss for Lenovo service, HP service, Acer service, Asus service, Fujitsu pc service, Samsung pc service, Packard Bell service, MSI service og for hjelp med andre pc-merker og annet datautstyr.

Ring eller send oss en e-post for mer informasjon.

Merk: Dersom du ønsker å besøke oss er det best om du ringer først da vi noen ganger er ute i serviceoppdrag hos kunder. Slik kan vi sette av god tid til deg og gi deg god personlig service.

Telefon:
32 82 33 22
Åpningstider: Mandag - fredag 10-17. Lørdag stengt.
Vi besvarer telefonen: Mandag - fredag 9-17. Lørdag stengt.

Kontakt Ontech Data på telefon 32 82 33 22 eller send oss en melding her:

hCaptcha